2007-10-01

Vem i herrans namn är Alex Schulman???

Idag står att läsa att Alex Schulman lägger ner sin blogg. Huruvida detta är intressant eller inte kan jag inte bedömma. Jag vet helt enkelt inte vem Alex Schulman är. Tydligen, enligt sagesmän, är han verksam på Aftonbladet och tydligen har det uppstått någon sorts kontrovers.

Möjligtvis beror detta på att jag är lantis, jag bor ju ett par mil utanför Stockholm, men vad jag förstår av de närmast krigsliknande rubrikerna måste detta vara en hög potentat inom något sorts område. Är jag inte kunskapsmässigt representativ för läsarna ber jag om ursäkt för det, men om det är fler eller många utöver jag själv som inte heller vet, har jag svårt att inse nyhetsvärdet.

Bortsett från det är väl meningen med en blogg att skribenten ska kunna gå på i ullstrumporna. Nu menar jag givetvis inte att det ska handla om att gå till personangrepp mot folk, men kanske mer om att föra oväsen om sånt som rent allmänt är på tapeten.

Så, för mitt vidkommande kan jag inte sakna Schulmans blogg eftersom jag som sagt aldrig har hört talas om honom.

Är han en Stureplanprofil? ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

jojo

Anonym sa...

Hurru roy-egon! sluta larva dig, du vet precis vem han är.

Anonym sa...

Jag tror han är översättare också,för TV bland annat.Mna kan ju hoppas att han har någon mer sysselsättning än bloggare och stureplansgök.

Anonym sa...

Schulman?Då är han nog rektor på någon PK-skola i Fjollträsk.