2007-09-28

Ur bratsens dunklel på Stureplan

Idag kan vi läsa om att den för våldtäkt åtalade Stureplansprofilen ansökt om skyddad identitet. Det är så dags nu. Identiteten är redan känd och utpumpad kors och tvärs över hela Internet. Möjligen är det detta som ligger till grund för ansökan.

Bratsen på Stureplan gör allt för att synas. Med pappas pengar vältrar man sig nätterna igenom hela uppsättningen av klubbhak på Stureplan. Målet är att synas så mycket som möjligt och helst vara med på så många bilder som möjligt på sajten - klubben för inbördes beundran - www.stureplan.se.

När nu denna 21-åring syns är han inte nöjd med det trots att han får nationell uppmärksamhet. Givetvis är det pappa som ligger bakom och är den som kräver att mannen ska gå under jorden. Pappa betalar de slickade advokaterna.

Varför älskar vi att hata Stureplansprofilerna? Antagligen därför att de både ser slemmiga ut och för att de beter sig som slödder. Välpolerat slödder. Att sedan prinsessan Madeleine umgås i dessa kretsar gör det ännu mer spännande.

Att smuts dras över kungahuset är både uppfriskande och underhållande. Att vi överhuvudtaget har ett kungahus är egentligen otroligt. En familj som föds till att resa runt som clowner i världen för att, som det heter, göra PR för Sverige. Om vi istället hade en kommersiellt tillsatt PR-clown skulle denna kunna bytas ut med jämna intervall. På så sätt skulle man undvika degenererande inavel. En kommersiellt tillsatt PR-person skulle mycket väl kunna kläs i kungahusets uniformer för att på det sättet emulera kung, drottning eller vilken post som helst.

How does that sound to you?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha detta var verkligen en total menlös blogg. Vad vill du säga? Att du tror du är så mycket bättre än alla andra verkar det som. Tur att du tycker det iallafall för ingen annan lär göra det.

Anonym sa...

Till noctivagus...
Skit i att läsa bloggen då!

Jag tyckte det var en mycket bra sammanfattning av något som skymmer förstasidorna på landets tidningar.

Journalisterna rapporterar med andan i halsen från tillställningen utan att ge minsta lilla fakta.

Då var den här bloggen riktigt bra - för här fanns svaren. Alla som sett rubrikerna har väl undrat vilka dessa typer är.

Till Roy-Egon...
Tack!

Anonym sa...

Jag trodde aldrig jag skulle hålla med noctivagus om något, själv upplever jag honom/henne/det som enfaldens väktare, men i det här fallet är vi nog på samma sida. Jag känner bara att jag vill ha tillbaka den minut det tog mig att läsa inlägget på den här bloggen.

Anonym sa...

kan du inte lägga en länk till en bild på den 19 åriga kvinnan?? Det är väl inte mer än rätt att hon också får va med på bild...

Anonym sa...

Angående deras identitet... hur kan du länka till en bild med tre personer när bara två är åtalade? Vad har den stackars tredje personen med det hela att göra? och vem är den tredje som inte är anklagad? Jag tror han skulle känna sig lite vissen om han visste att du slängt upp en bild på honom som våldtäktsman när han inte ens är anklagad för nåt.

Anonym sa...

Bra artikel, de som kritiserar denna är förmoderligen samma brats du skriver om, bakåtslickade "pappa betalar" typer utan någon som helst uppfattning av några realiteter. De hatar de socialbidragstagande individerna i samhället men sitter indirekt på samma bänk fast som sagt pappa betalar. Fast det finns folk till allt, i detta fall är det bratsen som avviker från vår norm.

Anonym sa...

Alla som blir anklagade för något är väl automatiskt skyldiga, och då får man väl straffa dem direkt?

Vem bryr sig om fjantiga saker som att ta reda på om de verkligen är skyldiga, det är ju skit samma.

Pucko

Anonym sa...

Bra blogg. De enda som kan försvara de här killarna är deras polare. Och angående bilderna... väljer man inte bättre vänner så får man finna sig i att dyka upp på bilder med väldtäktsmän omkring sig. Han får skylla sig själv.

Migrapolis sa...

Ärendet borde aldrig tagits upp. Uppenbart att det handlar om en promiskuös slampa. Det här med ångervecka på toalettsamlag, det är att gå för långt. Döm horan till fängelse.

Anonym sa...

Lite läskigt att se dessa människor som indirekt försvarar dessa män utan att själva veta något. Det känns som våldtäktsmän har sin egen klan. Att kladda ner massa forum på nätet känns ganska skyldigt, speciellt när det verkar vara åsamkat av en/fåtal. Personligen struntar jag i dessa fjollor/brats. Fast jag antar vi behöver några Paris Hilton typer här i Sverige, en del av samhället. Det är ett svårt fall det kan jag hålla med om. Dock tycker jag inte att man kan bli åtalad för våldtäkt ena veckan och bli frikänd för att nästa "vecka" bli åtalad igen. Det känns rätt skumt. För er som vill se dessa stureplansprofiler så är det bara googla fram dem. Välj bilder och skriv stureplansprofiler.

Anonym sa...

haha vad är din poäng? något långsökt att dra in kungahuset i det här sammanhanget. vad har prinsessan madeleine att göra med de två väldtäktsmännen? bara för att hon också en gång i tiden hängt på samma klubbar runt stureplan som resten av Stockholm? jag tycker det är så komiskt att folk på riktigt tror att stureplansfolket är ALLA av samma skrot och korn. folk tar sig dit från många olika håll för att festa och ha kul. visst finns det osköna brats men också jävla mycket wannabes som utan att ens fått en hundralapp i fickan av pappa försöker anamna denna tragiska image. Att ni köper det sen är ju skitkul och klagar på dessa "översittartyper" som egentligen är uppvuxna med samma sossesnack vid matbordet som er själva. hahahah! /Linnea

Stolt rikemansbarn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Stolt rikemansbarn sa...

Att det ska vara så jävla svårt för trångsynta och korkade människor att sluta yttra sig