2007-09-16

Regeringen i islamisternas järngrepp

Nu på söndagen står det klart att regeringen skakar av skräck och att den fortfarande inte vågar uttala sig i fallet Wilks. Bildt och Reinfeldt är helt klart och tydligt inget att luta sig mot när det börjar blåsa. Deras rädsla är monumental. I och med det bedrar och skämmer ut svenska folket. Istället för att rakryggade och högljutt protestera mot al-Quaida-domen över Wilks, gömmer man sig. Tidigare har Reinfeldt träffat islamitiska ledare i ett möte vars resultat i sin helhet inte redovisats offentligt. Vad kom man fram till där? Lovade Reinfeldt att Sverige helt skulle sluta kritisera islam?

Islamisterna skrattar åt oss. Man inser att man kan framföra vilka hot som helst utan att något händer. Befolkningen blir mer och mer orolig. Terror utan vapen. En regering som är rädd.

Det paradoxala är att denna regering nu får på truten av Mona Sahlin i frågan om det svenska försvaret. Sossarna ser hotet, men det vill regeringen inte göra. Precis som barn gör vid fara, till exempel vid brand, gömmer man sig i garderoben. De nya moderaternas nuvarande försvarspolitik är helt i strid med de gamlas grundläggande politiska uppfattning. I sken av detta ser det ut som att sossarna är semimoderater och att De nya moderaterna närmast är att betrakta som kommunister.

I ett nationellt försvar ingår inte bara vapenmakt. En fundament i ett försvar är också psykologiskt försvar. I det inbegrips att en nationell ledning också syns och uttalar sig när en eller flera medborgare utsätts för hot av nationell karaktär.

Islamisterna marcherar vidare. Det är en tidsfråga innan man lierar sig med länder som Nordkorea för att skaffa kärnvapen.

Militanta islamister måste stoppas. Som en löpeld lamslår de människor och statsledningar och det är lätt att få känslan att islam är mer tongivande i Sverige än kristendomen. Denna iaktagelse kan göras utan att vara religiös.

Islam är i grunden en våldsam och därför oacceptabel religion. Man stenar och avrättar människor i Koranens namn. Människor dödas för för handlingar som i västvärlden inte är några brott. Nu har islamister börjat projicera den synen utanför den sfär där islam har varit befäst sedan urminnes tider och det är något som måste slås ner. Nu. Tyst diplomati hjälper inte eftersom terroristerna inte tydligt kan bindas till några specifika länder. Den enda diplomati som hjälper är den högljudda.

3 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Efter al-Qaidas mordhot mot Lars Vilks och Ulf Johansson på Nerikes Allehanda, har det uppstått en situation i Sverige där den svenska yttrandefriheten hotas av radikala islamister. Till dessa islamister vill vi säga: nu räcker det! Vi tänker inte låta oss skrämmas, vi tänker inte be om ursäkt, och mest av allt, vi tänker inte underkasta oss!

Vår statsminister, Fredrik Reinfeldt, har visat en oerhörd undfallenhet inför dessa angrepp. Regeringen har inte fördömt hoten mot Vilks, vilket vi kräver att de gör. Vi kräver också att regeringen ser till att garantera det svenska folkets fri- och rättigheter, som nu är under angrepp.

Känner du likadant? Skriv då på petitionen till försvar för Lars Vilks och yttrandefriheten!

http://www.petitiononline.com/vilks/petition.html

Mvh

/FS

Anonym sa...

Paranoid politisk satir?

Till slut kan den gränslöst naiva vänstern hoppa jämfota av lycka för att den äntligen i trans kan frottera sig med de galna islamistiska hundarna som inget annat vill än att utplåna vår existens. Nu har de aningslösa så till den milda grad baxat vårt land till den djupa klyfta, där de själva så innerligt önskar att kasta sig, där mänsklig moral och vårt sekulära rättstänkande befinner sig i fritt fall. Sverige, ett land där den politiska klassen och statsministern utan att blinka ber om förlåtelse till diktaturambassadörer, i vars ofria hemländer, människor av annan politisk, etnisk eller religiös uppfattning bestialiskt stenas till döds. Sverige, ett land där de okränkbara ej har några skyldigheter, förutom att uppfylla Islams påbud och fullfölja den dolda agendan att islamisera västvärlden, och där de som i sin nedärvda rätt använder sig av och vågar värna sin yttrande- och tryckfrihet hotas med våld och beläggs med dödshot. Inget är främmande för den politiska korrekthetens och multikulturalismens överstepräst Mona Sahlin, som nu kan se frukten av sitt framgångsrika hårda arbete för att få oss svenskar att hata oss själva, ge upp vår upplysning, demokrati och frihetsideal och i självföraktets och undfallenhetens lov, i glansen av de sylvassa dolkarna, patetiskt utropa: - snälla, hugg var som helst, bara inte i ansiktet!

Tomas F

Anonym sa...

Det blir svårt att övertyga det svenska folket i fortsättningen om att alla Muslimer bosatta i Sverige har goda avsikter. Den fundamentalistiska galenskapen ligger nog inte långt borta bland grupper i vårt land och det behövs nog ganska liten uppmuntran från ledarna utomlands för att det ska slå slint i dessa människor som bekänner sig till denna primitiva och totalitära tro. Var på er vakt svenskar!