2007-09-19

Arabiska mörkermän

Kvinnor i skymningslandet Saudiarabien får inte köra bil. Den islamistiska förtryckarstaten är den enda i världen där kvinnor inte får köra bil. Detta framkallar illamående på gränsen till kaskadkräkning.

Muslimska länder är notoriska i sitt egenförtryck. Att män har en särställning över kvinnor hör till vardagen. Det är bara det att den vardagen borde ha blivit natt för tusen år sedan. Detta förtryck måste bekämpas i den globala modernismens namn. Det är, vilket är framstår med kristallklar krispa, tydligt att islam aldrig för med sig något gott på det sätt religionen används, som instrument att manipulera och styra medborgare. Koranen som lagbok utgör fundamentet.

En strikt koranbaserad islamsk spridning måste begränsas. Brist på utbildning och kunskap om världen är en grogrund till att förtrycket kan fortsätta. Man vet helt enkelt inte om, eller att, det finns alternativa fria livsstilar eller egna val. Okunskapen gör det också möjligt att piska upp antivästerlänska stämningar där Muhammedavbildningsproblematiken är ett tydligt exempel på besinningslös reaktion. Okunskap är en grogrund för terrorism. Befolkningen slås i huvudet med Koranen som tegelsten.

Det enda sättet att skapa lugn är att störta mullor, öppna informationsflödena mot omvärlden och genomföra intensiva satsningar på grundläggande utbildning.

I övrigt är enligt mitt förmenande ingen religion utöver möjligtvis Buddismen - som jag mer ser som en livsstil - något som skapar fred. Tvärtom för religion bara med sig krig, död, förstörelse och elände.

2 kommentarer:

Hans sa...

Hej

Jag vill bara paminna dig om att både forsta och andra varldskriget hade sin grund i sekulära ideologier. Mer människor dog då an under alla religionskrig sammantaget.

Anonym sa...

Är detta inte brott se med dina ögon

www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

watch

Se på bebisen hur dem gjort hål i hennes lilla mage

Median vill inte visa detta för er

Jag skriker hjälp hjälp alla människor i världen

Skrik du också om hjälp

Jag kan inte göra något mer än att skrika om hjälp

Jag gråter och skriker Hjälp