2007-09-13

Valdi Wonka and the laptop factory

Medison-historien är enormt rolig att följa. Nu meddelas att 2CheckOut betalar tillbaka pengar till kunder. Under tiden är Valdi Wonka och hans flankörer som uppslukade av världsaltet. Vilka är förresten dessa tillsynes skenheliga män som omgärdar Valdi? Vad är deras bakgrund och funktion?

För varje dag som går blir Medison-historien mer och mer underligt. Det lutar nog åt att det handlar om en tragedi - en man och hans orealistiska dröm - istället för en ansats till bluff.

Medison har inga datorer. Man har aldrig haft. Det finns inget fraktbolag. Det finns inget företag kontrakterat för garantiservice. Det finns helt enkelt inte kapital att iscensätta några leveranser. Det kan inte finnas någon datorproducent som tillverkar datorer på krita, till ett nystartat företag med ytterst suspekta och bristfälliga kontaktuppgifter.

Att Medison sedan inte är ett aktiebolag pekar ytterligare på total kapitalbrist. Ett aktiebolag måste ha ett aktiekapital på 100.000 SEK eller högre. Ett Ltd i princip ingenting.

Valdi Wonka måste träda fram för ett uttalande! Massorna och dödgrävarna kräva detta!

Inga kommentarer: